Ydelse

Byggeledelse

Står du som bygherre eller entreprenør foran et større byggeprojekt, og kunne du i den forbindelse godt bruge faglig kompetent hjælp til byggeledelse og styring af dit byggeprojekt, kan du med fordel kontakt IA Ingeniør, som har faglige kompetente og erfarne bygningskonstruktører.

For udover at være et rådgivende ingeniørfirma med speciale i arkitekt og ingeniørarbejde har vi også flere års erfaring med håndtering og ledelse af hele byggeprocessen – fra de indledende samtaler til den endelige overlevering.

Med byggeleder fra IA Ingeniør hjælper vi med følgende

  • Udfærdigelse af tidsplan for hele projektet, som sikrer at de forskellige fag entrepriser kommer ind til tiden i projektet så forsinkelser kan undgås.
  • Ugentlig afholdelse af byggemøder, som tager hånd om de ugentlige opgaver og materialeleverancer, således at forsinkelser undgås.
  • Opfølgning på, at de anvendte materialer og sikringakter af byggeriet opføres er i henhold til ingeniørens design og arkitekttegningerne
  • Løbende opfølgning på aftalt arbejde i henhold til kontrakten

Foruden at kunne stå for hele byggeledelsen, kan vi hos IA Ingeniør også være behjælpelige i forhold til udfærdigelse af de byggekontrakter, som skal laves mellem bygherre og entreprenør. På den måde sikres det, at disse byggekontrakter udfærdiges på en sådan måde, at du som kunde er stillet bedst muligt. Når vi hos IA Ingeniør repræsenterer dig i denne relation, kan du være forsikret om, at de laves på baggrund af flere års erfaring i branchen.

Vi er med dig hele vejen

Få et gratis tilbud, kontakt os

Jævnlig kvalitetskontrol fra fagligt personale

Vælger du at bruge vores rådgivende ingeniører i forbindelse med din byggeledelse, får du også jævnlig kontrol med det arbejde, der udføres. Vi holder hele tiden øje med, at arbejdet udføres korrekt, og ud fra de af os udarbejdede statiske beregninger kan du også være forsikret om, at al arbejde sker efter de anvisninger, der gives i et design.

En af de klart største fordele ved at bruge en byggeleder er, at det faglige niveau holdes højt gennem hele byggeprojektet. Vi tillader ingen byggesjusk og hurtige fixløsninger, men kun den helt optimale løsning for netop dig.

Udover at arbejde direkte med entreprenøren har vi også erfaring med udfærdigelse af arkitekttegninger, hvorfor vi kan sørge for, at dit byggeprojekt bliver lige, som du havde forventet. Vores opgave er i den henseende at muliggøre arkitektens ideer og kreative byggedesign, og i tæt samarbejde er det nemmere for os at finde frem til en løsning, der kan lade sig gøre.

Få et gratis tilbud

Kontakt os i dag – få et uforpligtende tilbud i morgen

Er du nysgerrig på at høre mere, kan du kontakte os direkte på telefon eller udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage inden for 24 timer.

Og så bliver dit byggeprojekt pludselig lidt mere overkommeligt, hvis du ikke selv behøver at skulle stå med alle kontrakter og arbejdsfordeling. Overlad det i stedet hos os – vi har de faglige kompetencer til at få dit projekt i mål.