Ydelse

Byggetilladelse

Som bygherre eller totalentreprenører er der mange regler, tilladelser og lokale byplansforhold, man skal tage hensyn til og rette ind efter, og det kan i mange tilfælde virke både uoverskueligt og nærmest umuligt at kunne tilpasse sit byggeprojekt efter de retningslinjer, der er fastsat på området for bebyggelse.

Men med både en ingeniører og en arkitekt fra IA Ingeniør er den omfattende opgave måske ikke helt så uoverkommelig alligevel.

Hos IA Ingeniør efterstræber man nemlig at være mere end bare en bygningsingeniør, der varetager alle statiske beregninger og forudgående undersøgelser i forbindelse med en renovation, tilbygning, nedrivning eller nybyg.

For hos IA Ingeniør vil vi gerne være din faste samarbejdspartner gennem hele dit byggeprojekt – fra start til slut.

Vi mener nemlig, at tilvalg af en rådgivende ingeniør er en tillidssag, og i den relation er vi også nødsaget til at være behjælpelig med alle de forhold, der gør sig gældende i branchen og på området, hvis vi på en tilstrækkelig måde skal kunne bistå en privat bygherre i forbindelse med et byggeprojekt.

Vi hjælper med at indhente diverse myndighedsgodkendelser

En af de ting, vi gerne vil hjælpe dig med som kunde, er at få indhentet alle relevante byggetilladelser og rette ind efter de krav og regler, der gør sig gældende i eksempelvis bygningsreglement og lokalplan. Her kan man nemlig hurtigt fare vild, hvis ikke man ved, hvordan man skal forholde sig til et byggeprojekt som bygherre eller entreprenør.

Som et eksempel skal man have indhentet tilstrækkelig byggetilladelse, førend man begynder sit byggeprojekt – og det gør sig gældende uanset om man vil lave en tilbygning, nybygge eller sågar bare renovere en gamle bolig. Derudover kan der også være andre kommunetilladelser, man skal søge om, førend man er godkendt til at kunne påbegynde sig byggeprojekt, som f.eks. ved opførelse af ny tagkonstruktion.

Få et gratis tilbud

Kontakt os i dag og send din ansøgning til godkendelse allerede i morgen

Står du lige nu foran et byggeprojekt, og kan du ikke finde hoved og hale i de mange byggetilladelser og krav til et myndighedsprojekt i fx Københavns kommune, kan du med fordel kontakte en af vores dygtige rådgivende ingeniører eller arkitekter hos IA Ingeniør.

Så er du sikker på, at du får indsendt de rigtige dokumenter til kommunen vedr. din byggetilladelse, og du kan dermed trygt indlede næste fase af dit byggeprojekt.