Ydelse

Nybyg

Hos IA Ingeniør tilbyder vi en bred vifte af ydelser i relation til den forberedende, den udførende og den afsluttende del af byggeprocessen. Med mange års erfaring i branchen har IA Ingeniør nemlig haft mulighed for at stifte bekendtskab med de regler og kutymer, der findes og udvikles på området, og det giver dig som kunde en klar fordel, hvis du vælger at alliere dig med en af IA Ingeniørs kompetente bygherre rådgivere.

Specielt ved nybyg

I forbindelse med nybyg er det ingeniørens opgave, at alle de statiske tegninger og -beregninger er udregnet korrekt, således at huset kan stå stabilt og kan klare de belastninger, den bliver udsat for. Denne opgave er universel, uanset om den pågældende bebyggelse vedrører typehuse, rækkehuse eller arkitekttegnede villaejendomme.

Og da det som bygherre eller entreprenør kan være både uoverskueligt og umuligt at lave disse ingeniørberegninger på egen hånd, er det klogt, hvis man tilgår opgaven med en af de hos IA Ingeniør uddannede fagfolk, hvis uddannelsesmæssige baggrund gør, at de er egnede til at sikre netop de bærende beregninger i enhver boligkonstruktion.

I IA Ingeniør har vi nemlig flere års erfaring med netop ingeniørberegninger og arkitekttegning ved nybyg af enhver given slags, og vælger man en af vores rådgivende ingeniører eller arkitekter til sit byggeprojekt, får man således en af landets mest kompetente samarbejdspartnere på området.

Vi hjælper dig gennem hele byggeprocessen fra de indledende samtaler til syn og skønserklæringen ved overlevering, og vi sikrer nærvær under hele byggeprojektet, således at du ikke føler dig usikker eller overhørt i nogen del af byggeriet.

Statiske beregninger

Spærberegninger

Vægundersøgelser

Jordbundsundersøgelser

Stabilitetsberegninger

Nybyg byggetilladelser

Varmetabsberegninger

Og meget mere.

Vi tilbyder at stå for hele byggeprocessen

Hos IA Ingeniør tilbyder vi i forbindelse med nybyg at stå for hele byggeprocessen fra start til ende. Nok er vores kernekompetence udarbejdelse og beregning af de bærende konstruktioner samt arkitekttegning, men ikke desto mindre har vi qua gode relationer i byggebranchen mulighed for at agere som mellemled og løfte opgaven med hjælp fra veletablerede samarbejder med faglige specialister og håndværkerfirmaer.

På den måde bliver den rådgivende ingeniør fra IA Ingeniør ikke blot en nøglespiller i forbindelse med beregning af de bærende konstruktioner, men også en talsmand for kunden i relation til de aftaler, der laves med modparten – og også den mest afgørende spiller i forbindelse med nybyg rådgivning.

IA Ingeniør agerer primært i forbindelse med nybyg på Sjælland, men kan også bistå i forbindelse med alskens nybyg byggeprojekter rundt i landet som enten arkitekt, bygningskonstruktør, rådgivende ingeniør eller i forbindelse med beregning og dimensionering af de bærende elementer i forbindelse med nybyg.

Få et gratis tilbud

Kontakt os i dag – få et uforpligtende tilbud i morgen

Kontakt en rådgivende ingeniør fra IA Ingeniør på telefon: +45 71 99 91 09. Eller udfyld vores kontaktformularen.

Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest 24 timer efter, at du har indsendt din forespørgsel.