Vi er med dig hele vejen

Lidt om hvem vi er

Hos IA Ingeniør har vi mange års erfaring med ingeniørarbejde i byggefaget. Vi er med fra de indledende samtaler til byggeprojektets overdragelse. Læs herunder om, hvem vi er.

En fast samarbejdspartner og rådgivende ingeniør til dit byggeprojekt

Med flere års erfaring som rådgivende ingeniør og med ingeniørarbejde i byggebranchen er vi eksperter på området. Vores ambition er at være til stede i hele processen, og med fagkyndigt tilsyn og byggeledelse sikrer vi, at du som bygherre er fuldt ud tilfreds med resultatet. Det har vi gjort fra vores kontor i København i mange år, og vi er ikke bange for at påtage os opgaven vedrørende ogsådit arkitektprojekt.

Hos os får du en fast ansvarlig rådgivende ingeniør, hvis opgave er at holde dig opdateret og underrettet under hele byggeprocessen. Og på den måde bliver din tilknyttede ingeniør også din talsmand og faglige tilsynsmand i forhold til byggeledelse, hvilket er perfekt, hvis du ikke selv har stået med et så omfattende projekt før, men stadigvæk på et fagligt plan gerne vil sikres et trygt byggeforløb.  

Vi er med dig hele vejen

Få et gratis tilbud, kontakt os

IA INGENIØR

Sognevej 49
2820 Gentofte
Danmark

Tlf. +45 71 99 91 09
Mail. info@ia-ing.dk
CVR: 38852280

Få et gratis tilbud

Du høre fra os inden 24 timer, helt uforpligtende!

Send os en kontaktformular med en kort projektbeskrivelse samt dine kontaktoplysninger. Så kontakter vi dig inden for 24 timer. På den måde får vi hurtigt kortlagt, hvilket dit behov, og du kan få en gennemførlig ingeniørberegning over dit bolig- og arkitektprojekt.

Kom direkte i kontakt med os på telefon: +45 71 99 91 09