Ydelse

Renovering

Står du foran en større renovering af din bolig eller ejendom, men er du som privat bygherre eller entreprenør ikke helt sikker på, hvordan denne ejendoms bærende konstruktion er udformet, kan du passende tage kontakt til os hos IA Ingeniør.

Med faglig uddannelse i byggefaget som bygningsingeniører og arkitekt er vi nemlig kompetente i forhold til at kunne forestå de relevante undersøgelser og lave de nødvendige beregninger, således at du ikke kommer til at nedrive eller fjerne bærende bygningsbestanddele, der i værste fald kan betyde, at din bolig ikke er sikker at færdes i.

Hos IA Ingeniør har vi flere års erfaring med håndtering og rådgivning i forbindelse med renovering af husstande. Vi tilgår enhver opgave med den nødvendige faglige ekspertise, og vi undersøger altid hele ejendommens bærende konstruktion, før vi rådgiver dig i, hvordan du som bygherre kan fortsætte med din renovering.

Vi hjælper dig i kampen mod energitab

Hos IA Ingeniør er en af vores kernekompetencer, når det kommer til renovering af ældre husstande og ejendomme, at vi hjælper dig som kunde i kampen mod energispild. Før du påbegynder et renoveringsprojekt med efterisolering eller isolering af din ejendom, laver vi derfor gerne en varmetabsberegning på baggrund af dine boligforhold – fra kælder til kvist – således at du ikke bruger unødvendige ressourcer på at efterisolere, hvis det ikke er nødvendigt, men således at du også kan tage begrundet stilling til, om ikke efterisolering kunne være en ide for netop dig, da det med afsæt i en varmetabsberegning vil blive belyst, hvor meget man eventuelt kan spare på sin varmeregning.

Derudover er det også i kraft af bygningsreglementet fra 2012 et krav, at ens ejendom ikke har et for højt varmetab. Disse regler gælder ikke for ældre ejendomme, men står man overfor en renovering, kan det dog alligevel være ideelt, at man i samme omgang forestår den efterisolering, der skal til, for at man dermed overholder de nye regler herom.

Med en rådgivende ingeniør, bygningskonstruktør og arkitekt fra IA Ingeniør har du også mulighed for at få bistand i forhold til de løsningsmodeller, der kunne være ideelle for netop din boligsituation.

På baggrund af en varmetabsberegning kan man nemlig finde ud af, hvorvidt det eksempelvis er taget eller muren, der medfører forhøjet varmetab.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Er du i tvivl om, hvordan du skal håndtere dit renoveringsprojekt, eller hvorvidt det er ideelt for dig af få forestået en efterisolering af din bolig, kan du med fordel kontakte en af vores kompetente rådgivende ingeniører.

Med mange års erfaring i byggebranchen kan vi nemlig hurtigt hjælpe dig med at tage stilling til, hvordan du skal tilgå dit byggeprojekt.

Vi lokaliserer de bærende konstruktioner i din ejendom ved foretagelse af vægundersøgelser og stabilitetsberegninger, og vi finder hurtigt ud af, hvor i ejendommen det er nødvendigt med efterisolering på baggrund af en varmetabsberegning.

Få et gratis tilbud

Kontakt os i dag – få et uforpligtende tilbud i morgen

Udfyld vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. Så har du den nødvendige indsigt i din boligs tilstand og dermed mulighed for at tilgå din renovation på helt korrekt vis.