Ydelse

Syn og skøn

Er du endt i den uheldige situation, hvorved du får behov for syn og skøn? Det er selvfølgelig træls at være i en situation, hvor man har behov for en fagkyndig syn- og skønsperson til at vurdere, hvorvidt det er dig eller din håndværker, der har ret i en konkret tvist. Men ikke desto mindre er det også rart at vide, at man i så fald har hyret den rigtige til opgaven.

Hos IA Ingeniør kan vi godt se forskel på godt og dårligt håndværk

– og derfor tilbyder vi også at forestå din syn- og skønsvurdering, hvis du har behov for det. Vores rådgivende ingeniører har mange års erfaring med vurdering og opstøvning af detaljer, der peger i retning af byggesjusk. Og det er en klar fordel for dig, hvis du har mistanke om, at din håndværker har sjusket med sin opgave, men du ikke selv kan se det.

Hos IA Ingeniør er vi altid 100% diskrete vedrørende syn- og skønssagen og de involverede parter, så ingen af parterne bliver uretmæssigt inkrimineret. Vores målsætning er nemlig altid, at sagen får et korrekt udfald begrundet i godt byggehåndværk.

Normalt vil det tage et par uger at afholde en syn- og skønssag, men i nogle mere komplicerede sager kan det tage op til flere måneder. Vi bestræber os altid på at få afklaret den konkrete tvist hurtigst muligt, så parterne kan komme videre i deres liv. Men selvfølgelig ikke på bekostning af sagens korrekte udfald.

1

En part indsender en syn- og skønssag til voldgiftsnævnet for bygge- og anlægsvirksomhed

2

Voldgiftsnævnet udpeger en syn- og skønsmand

3

Syn- og skønsmanden gennemgår sagen

4

Parterne indsender eventuelle indsigelser

5

Syn- og skønsmanden indkalder til skønsforretning

6

Syn- og skønsmanden foretager besigtigelse af sagen

7

Syn- og skønserklæring udfærdiges

8

De involverede parter indgår i forlig på baggrund af syn- og skønserklæringen.

Vi hjælper gerne med at indlede syn- og skønssag på dine vegne

Har du i forbindelse med dit byggeprojekt hyret os til at bistå i forbindelse med din byggeledelse, hjælper vi gerne med at forberede, indlede og indsende din syn- og skønssag til de rette myndigheder. Vi har mange års erfaring med netop syn og skøn, og derfor kan du også med fordel overlade netop denne opgave til os. På den måde er du sikret et godt udgangspunkt i forbindelse med din syn- og skønssag, og har derfor også en større chance for at få rettet op på byggesjusk.

Er du i tvivl, giver vi gerne en uvildig vurdering af din sag. Kontakt os på telefon +45 71 99 91 09, eller udfyld vores kontaktformular her på siden. Så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud inden 24 timer.

Få et gratis tilbud

Kontakt os i dag – få et uforpligtende tilbud i morgen

Er du nysgerrig på at høre mere, kan du kontakte os direkte på telefon eller udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud inden 24 timer.

Og så bliver dit byggeprojekt pludselig lidt mere overkommeligt, hvis du ikke selv behøver at skulle stå med alle kontrakter og arbejdsfordeling. Overlad det i stedet hos os – vi har de faglige kompetencer til at få dit projekt i mål.